Day in Palic + Ootd





Hey, finally is Saturday, and i’m so happy. A few days ago I was in Palic, i decided to write this post about my little trip. I know a lot of my followers is not from Serbia and don't know where is Palic and any elementary information about this place. Here is some basic information:
- Palic is a town in Serbia, 8 kilometres (5.0 mi) from Subotica, and 18 kilometres (11 mi) from the border between Serbia and Hungary.
- Palic Lake is the largest natural lake in Serbia.
I spent great time here, and you have all my recommendations to visit this place.
Enjoy in photo, and follow me on Instagram @ilo.fashion

Hej svima, napokon je vikend. Kako ste proveli  1. Maj? Ja sam ga proveo na Paliću, i mogu reci da sam se odlično proveo. To je bio moj prvi put da posetim Palić, i nadmašio je moja očekivanja. Prvo moram reći da je bilo stvarno puno ljudi svih godina, i po mojoj nekoj proceni bilo je oko 1000-2000 ljudi. Predpostavljam da svi znate gde je Palić i neke osnovne informacije, tako da se nadam da ne treba da ih pišem.  Što se tiče aktrakcija koje su tamo bili za 1. Maj ( ne znam da li je tako stalno ) su sledeće:
- Punoo restorana sa raznom hranom, počevsi od rbiljih specijaliteta pa sve do jagnjetine ( moram da napomen da su cene bili paprene u restoranu u kojem smo mi bili evo nekih : Coca-Cola limenka 250 din, 10 ćevapa 900 din, 1 kg jagnjetine 1800din, 1l kisele vode 500din...)  Ali možda su te cene samo tada bile tako visoke zbog te prilike... Ali moram priznati klopa je extra.
-Zoo vrt, iz njega nosim prelepe uspomene. Cena regularne karte je bila 250din, i što se tiče ’sadržaja’ zivotinja ima raznih ali nije približno Bg zoo vrtu. Ali svakako super zanimacija.
- Zabavni park, ja mislim da je on samo bio tada. Iz njega nosim naj uspoemene jer sam se prvi put usudio na strašnu voznju. Zao mi je što nemam tu sliku da podelim sa vama ali...
- I Naravno velikoo šetaliste sa raznim tezgama....
Iskreno svima preporučujem ako do sada nisu posetili, da to učine u skorije vreme jer je priroda prelepa...
Nadam se da Vas nisam udavio sa tekstom, ali ovo su samo neke ostovne stvari. Uzivajte u slikama i zapratite me na Instagramu @ilo.fashion






























                                                                            T-Shirt: New Yorker
                                                                            Hooded jacket: H&M HERE
                                                                            Cap: H&M HERE
                                                                            Sunglasses: H&M HERE



Коментари

Постави коментар